Pat-kam-zdrave.com използва бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уеб сайта. Ако продължите да използвате услугите ни, ще приемем, че сте съгласни с използването на такива бисквитки. Научи повече

Отстъпки

Отстъпки


„Системата за лоялни клиенти” е програма за бонуси и отстъпки, с които се сдобивате автоматично, пазарувайки от нашият сайт.

За да се възползвате от тях, е нужно да направите регистрация.


В създаденият от Вас профил, може по всяко време да следите поръчките си, както и отстъпките, съответстващи на натрупаните към момента суми.


С всяка следваща поръчка, Вие увеличавате оборота на общите си покупки, правите по-голямо натрупване и ползвате отстъпка при достигане на съответните суми:

  • 150 лв. - 3%
  • 300 лв. - 5%
  • 500 лв. - 7%
  • 1000 лв. - 10%.


С тази система ще може да пазарувате с постоянно намаление от -3%, -5%, -7%, -10%, без ограничения и минимален праг на поръчките си.


Отстъпките за лоялни клиенти са валидни 90 дни след датата на последната покупка.


За да пазарувате при все по-изгодни условия, е необходимо да направите следващата си поръчка в този срок.


Забележка: Системата не се прилага за артикули на промоционална цена, в намаление или разпродажба. Отстъпките могат да се ползват само от един потребител. Запазваме правото си да анулираме отстъпки, ако бъде забелязана нередност при поръчките.