Pat-kam-zdrave.com използва бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уеб сайта. Ако продължите да използвате услугите ни, ще приемем, че сте съгласни с използването на такива бисквитки. Научи повече

ИНХАЛАТОР С ХИМАЛАЙСКА СОЛ

Ново ИНХАЛАТОР С ХИМАЛАЙСКА СОЛ

Продукт- Инхалатор- Хималайски солни кристали

Оказва благоприятно влияние върху дихателна функция, допринася за изчистването на белите дробове, намаляване пристъпите на кашлица, кихане, стопира възпалителните процеси и блокира болестотворните организми.

Хималайската розова сол е популярна със своите здравословни ползи. Съдържа минерали и микроелементи, жизненоважни за здравето и доброто физическо състояние.

Съставки: Хималайски солни кристали (97% натриев хлорид и 84 микроелемента и минерали  в естествено състояние, елементи като калций, калий, желязо, магнезий и др.)

Начин на употреба: Инхалатора се поставя в устата и се вдишва бавно, нормално през него, издишвайки през носа. Появата на кашлица и секреция от носа е нормален процес на прочистване на дихателните пътища.

Препоръчителна дневна употреба: За по-добри резултати 15 до 20 мин. до три пъти  дневно. Приемането (вдишването) е необходимо да  продължи поне 2-3 месеца. Наличното количество 150 грама Хималайска сол е достатъчно за употреба дълго време. Когато е необходимо солта се подменя, а инхалатора се почиства и дезинфекцира.

Подходящ за всички възрасти, бременни и деца.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Производител : Верде
  • Код на продукта : 8372
  • Наличност : В наличност
  • 15,40лв.